wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tele-tapijt-  /   -slaapplaneet

Tele Tapijt / Slaapplaneet

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sinds 1993 is Teletapijt een bekend gezicht in Vleuten en omstreken. Het is belangrijk voor Teletapijt dat jij je 'thuis' voelt in hun winkel, waar ze jou graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je je wilt oriënteren. Kijk rond in de uitgebreide stalencollecties van Teletapijt en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van hun aanbod.

Slaapplaneet

De naam zegt het al, Slaapplaneet. Naast de gehele stoffering van jouw woning is Teletapijt ook gespecialiseerd in de slaapbranche. De nachtrust is voor de mens uitermate belangrijk dat 'goed' slapen van belang is om de volgende dag goed door te komen. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen. Laat je informeren door één van de specialisten en zij zullen je het uitgebreide aanbod aan box-spring, ledikanten en matrassen laten zien.

Tevens biedt Teletapijt je de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen. Twijfel je over jouw keuze, aarzel dan niet en bel Teletapijt vrijblijvend op voor een afspraak. De interieurstylist zal je de mogelijkheden laten zien en je helpen om jouw huis weer naar wens te maken.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent