wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   superstoel

Superstoel

  • Fotocollectie

Heb je je ooit afgevraagd hoe we kwamen naar stoelen van onberispelijke designs en ontelbare variaties gebruiken? Het was Charles en Ray Eames, die samen de verschillende ontwerpen van kantoor-en lounge stoelen die we nu gebruiken ontwikkeld. Zij waren de grondleggers van de modern chairs wiens ontwerpen zijn nog steeds niet vervaagd.

Volksmond bekend als Ray Charles Eames, ze pionierde een soort revolutie in de meubelindustrie. Zij waren de erfenissen die de wereld iets dat voorafgaand aan zijn tijd was gaf. De ontwerpen werden ergens ontwikkeld rond 1940 dat is ongeveer 70 jaar vóór en de wereld is nog steeds vasthouden aan hen.

Hun ontwerpen werden niet beperkt tot slechts een paar typische soorten stoel, maar zijn toegepast op alle verschillende categorieën van stoelen sindsdien. Van lounge stoelen tot modern dining chairs en van bureaustoelen tot sofa's, Charles Eames chair is het perfecte accent stuk voor alle soorten instellingen.

Superstoel

Superstoel volgt hun voetsporen treden en proberen om die formulieren recreëren met het assortiment van stoelen. Ze zijn gemaakt van dezelfde techniek en vormgeving die is ontwikkeld door de legendarische zieners. Onze categorie meubels volgt een zorgvuldige technische specificaties en toezicht door een aantal van de meest ervaren geesten in deze business.

Dus blader door de winkel en hebben een schattig en eeuwige meubel op een gemakkelijkere manier voor een stijlvol interieur. Superstoel biedt de beste koop in Europa.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent