wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   sunmaster-nederland-bv

Sunmaster Nederland B.V.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sunmaster Nederland bv is fabrikant van zonweringen en werkt met een dealernetwerk door heel Nederland. In het leveringsprogramma zitten knikarmschermen, uitvalschermen, screens, windvaste screens, rits screens, serrezonwering, markiezen, pergolasystemen en rolluiken. Sunmaster producten worden gepresenteerd onder de namen Zen*Zon (www.zen-zon.nl), Vantage Series (www.vantageseries.nl). Op onze centrale site www.sunmaster.nl vindt u een zeer aantrekkelijke aanbieding: ons knikarmscherm Suneye 2-buis inclusief GRATIS SOMFY MOTOR.

Suneye 2-buis

De Suneye 2-buis is een van de knikarmschermen die door Sunmaster in Nijkerk vervaardigd worden. Een prachtig design, een volwaardige cassette om doek en armen tegen weer en wind te beschermen. Verkrijgbaar in de Zen*Zon uitvoering, met glanslak of aluminium uiterlijk, of in de Vantage Series uitvoering, waarbij u kunt kiezen uit 3 exclusieve structuurlakken (en optioneel de zijkappen in blank geborsteld aluminium).

Wist u dat er een actie loopt met de Suneye 2-buis? U betaalt de prijs van een handbediende versie en krijgt er een GRATIS SOMFY MOTOR als bediening in (waarde van de motor € 385,-!)

Welk type Zen*Zon knikarmscherm u ook kiest voor uw terras, van één ding kunt u verzekerd zijn: uw terraszonwering is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen.

Een etentje met vrienden, een goed boek lezen, een high tea serveren, ‘s avonds genieten van een glaasje wijn samen... het wordt allemaal ontspannender en aangenamer onder een mooi knikarmscherm!

Laat u inspireren door uw Zen*Zon dealer. Geniet van een weldaad aan schaduw, op uw eigen terras.

Suneye 2-buis Zen*Zon film

IQ80 en IQ90

De IQ80 en IQ 90 uitvalschermen zijn ideaal voor ramen waar niet voor langs gelopen hoeft te worden. Gezelligheid troef met deze karakteristieke vorm van buitenzonwering! De IQ serie uitvalschermen hebben een cassette waardoor het doek beschermd is tegen weer en wind. Standaard uitgerust met windvaste armen, vormen deze schermen een functionele en fraaie oplossing om de zon uit huis te houden.

Verkrijgbaar in de Zen*Zon uitvoering, met glanslak in de kleuren Ral 9001 en blank aluminium, of een ral kleur naar keuze. In de Vantage Series uitvoering zijn deze schermen voorzien van structuurlak, al dan niet met optionele, blank geborstelde, aluminiumkleurige zijkappen.

IQ80 Zen*Zon film

Screen

Sunmaster screens komen in vele varianten. Met vierkante kap, met ronde kap, normaal of keuze uit twee typen windvast. Zo is er de windvaste Sunfix uitvoering, ideaal voor verdiepingen, waar veel wind staat. Het meest populair is momenteel de ZIP uitvoering. Een rits welke aan het doek gelast zit, loopt in sponningen in de geleiders en zorgt ervoor dat het doek niet buiten de geleiders kan waaien.

Verkrijgbaar in de Zen*Zon uitvoering, met glanslak in de kleuren Ral 9001 en blank aluminium, of een ral kleur naar keuze. In de Vantage Series uitvoering zijn deze schermen voorzien van structuurlak, al dan niet met optionele, blank geborstelde, aluminiumkleurige zijkappen.

Screen Suneye GM Zip Zen*Zon film

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent