wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   stovax-gazco

Stovax Ltd.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Stovax is één van de grootste kachel en vuurhaarden fabrikanten in Groot Brittanië. Stovax biedt een ongeëvenaarde keuzen aan kwaliteits producten, zoals men mag verwachten van een marktleider. Door hoogstaande onderzoeken in ontwikkelingslaboratoria, werken de ontwerp ingenieurs van Stovax constant om innovatieve haarden en kachels te produceren. Die haarden en kachels staan zeer hoog aangeschreven in de industrie voor hun uitstekende elegantie en prestaties. Wat voor type brandstof het ook is, gas, hout of elektra, de Stovax en Gazco groep biedt een zeer brede keuze aan producten. Ook kunnen zij jou voorzien van een reeks hoge kwaliteitsaccessoires en rookkanalen, om jou ervan te verzekeren dat jij alles hebt om jouw keuze voor een haard of kachel te voltooien.

Stovax haarden

Met de opkomst van hout als brandstofvoorkeur voor menig Nederlands huishouden, heeft Stovax in een reeks houtkachels en haarden geïnvesteerd. Deze zijn zowel zeer efficient als ecologisch. Er is een uitgebreide keuze aan kachels en haarden in zowel de traditionele als meer hedendaagse haarden. Een Stovax kachel of haart creëert gegarandeerd een prachtig aandachtspunt in elk huis.

Diversiteit

Stovax staat ook bekend vanwege de hoge efficientie van haarden en kachels die worden aangedreven door gas of elektriciteit. Stovax's zuster bedrijf Gasco heeft deze toestellen gefabriceerd en ontwikkeld in een hoogstaand laboratoria van de Stovax en Gasco groep. Toonaangevende kachels en haarden zijn daarvan de resultaten. Als je de voorkeur voor gemak en comfort van een kachel of haard op gas of elektra, dan heeft Gasco een brede keuze aan producten, met een groot scala van stijlen in zowel traditionele als hedendaagse designs. Allen met een levensechte vlam om u te helpen met het creëren van de perfecte stijl naar jouw keuze. Gazco’s Riva2 670 Evoke Steel, is een efficient ( tot en met 82%) en prachtig, tweedelig design welke past in het hedendaagse moderne interieur.

Meer informatie

Meer informatie over de producten van Stovax en Gasco, kun je vinden op hun website: www.stovax.nl. Daar vind je alle technische informatie die je nodig hebt en mooie kwaliteitsfoto's met inspirerende opstellingen die zijn ontworpen door een team van stylisten. Ook staat er een netwerk van hoog ervaren en gerespecteerde retailers staan klaar, om jou te voorzien van aanvullende informatie.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent