wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   shutterkoning

Shutterkoning

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Shutterkoning is een jong en dynamisch bedrijf met 25 enthousiaste specialisten.

Over ons

Shutterkoning is een jong en dynamisch bedrijf met 25 enthousiaste specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk houten shutters en houten jaloezieën. Shutters zien we niet slechts als raambekleding of zonwering. We zien het als een belangrijk deel van uw interieur, het geeft sfeer en een gevoel van luxe. Al onze shutters zijn een verlengstuk van onze klanten en ieder project is uniek en persoonlijk.

Shutterkoning importeert de door haar verkochte shutters uit eigen fabriek. Klanten kopen dus rechtstreeks bij de importeur. Geen onnodige en kostenverhogende tussenschakels.

Onze shutters zijn van uitmuntende kwaliteit en worden gemaakt van de allermooiste materialen. Wij bieden absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons vindt u geen goedkope producten, maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Regelmatig zijn er acties en aanbiedingen.

Naast de verkooporganisatie, die landelijk dekkend is in zowel Nederland als België, beschikt Shutterkoning over eigen technische vakmensen. Onze monteurs beschikken over de ambachtelijke kwaliteiten en modernste hulpmiddelen om de shutters van onze klanten mooi, schoon en correct te installeren.

Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw shutters dan wordt dat snel en vakkundig opgelost, zonder tussenschakels.

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent