wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   rowe-agenturen-bv

ROWE Agenturen BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Rowe b.v. is opgericht in 1997. Wat begon met de import van een klein assortiment douchecabines groeide snel uit tot een professioneel bedrijf met een breed totaal aanbod in diverse sanitaire artikelen, waar de kwaliteit en de service hoog in het vaandel staan.

BedrijfsprofielRowe b.v. is opgericht in 1997. Wat begon met de import van een klein assortiment douchecabines groeide snel uit tot een professioneel bedrijf met een breed totaal aanbod in diverse sanitaire artikelen, waar de kwaliteit en de service hoog in het vaandel staan. Met een groot voorraad pakket en direct contact met de klant wordt een zeer snelle en correcte goederenstroom verzekerd. Omdat de levering en service traject geheel in eigen beheer verzorgd wordt, zijn wij in staat uw vraag consequent en adequaat te behandelen.
Vandaag de dag is ROWE volop in beweging met de implementatie van haar strategische doelstellingen, visie en beleid ter versterking van de landelijke posities. Continu zijn wij bezig op het gebied van technische ontwikkelingen, optimalisatie van de kwaliteit en product ontwikkelingen.

De producten van Rowe zijn zowel in het midden als in de top segment van de markt te vinden en worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.
Producten met een modern design. Producten waar men, naarmate de tijd verstrijkt, steeds meer van geniet.

De laatste jaren is de badkamer in ons huis steeds belangrijker geworden; we spreken tegenwoordig zelfs over “ontspanningsruimte”. Hierdoor vraagt de badkamer onze speciale aandacht, zowel voor wat betreft de inrichting als de ontwikkeling van de technologieën en het design van de sanitair producten. Deze trend wordt nauwgezet gevolgd door ROWE. Een douche product dat voor complete tevredenheid bij onze klanten zorgt, net zo compleet als het product is bedacht, gevormd, gerealiseerd, en met zorg behandeld door ROWE. 

Showroom

Voor consumenten zijn de producten over het hele land te bezichtigen bij de erkende sanitairdealers. Neem contact op voor uw dichtstbijzijnde dealer. Zij zullen u de meest mogelijke informatie verstrekken met ondersteuning van ROWE.
Voor architecten en aan aannemers is er een showroom te bezichtigen in Waalwijk waar diverse unieke producten opgesteld staan.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00u tot 18:00u. Om de sanitair vakhandel goed van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dit is mogelijk op ons kantoor in Waalwijk. Uiteraard komen onze adviseurs graag ook bij u in de showroom langs.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent