wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   robuusteiken

Robuusteiken

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Robuusteiken is gespecialiseerd in authentieke (eiken) houtbouw: Restauratie of nieuwbouw van uw boerderij, gebint-constructie, woonhuis,cottage, tuinhuis of schuur.

Bedrijfsprofiel / Visie

Robuusteiken is gespecialiseerd in de bouw van exclusieve eiken cottages, woonhuizen, poolhouses, tuinhuizen, schuren en schuttingen van een hoge kwaliteit. We zijn sterk in constructie en kennen alle ins en outs van ambachtelijk bouwen met hout. Samen met de klant proberen wij een droom te realiseren en tegelijk een functioneel en mooi product te bouwen. Met robuuste en authentieke materialen creëren we een nostalgische sfeer met modern comfort. Daarnaast restaureren wij bestaande gebinten. De robuuste, dikke gebinten, de schoren en de strakke afwerking zijn karakteristiek. Dat wilt u toch ook?

Als u naar de detailfoto's kijkt, ziet u dat de gebinten grotendeels met orginele pen-gat-verbindingen gemaakt zijn; dezelfde verbindingen die in eeuwenoude boerderijen en kerken te vinden zijn. Wij bouwen niet met voorgefabriceerde delen. Wij bouwen de complete woning, bedrijfsruimte of het bijgebouw ter plaatse op maat. Dat doen we met passie en de grootste zorg. Robuusteiken werkt met eiken en lariks. Deze twee houtsoorten staan voor een lange levensduur. Hiermee levert Robuusteiken een uniek product dat zich kenmerkt door bestendigheid, karakter en sfeer.

Kijk voor meer informatie op www.robuusteiken.nl.
 

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent