wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   neerlandia-houten-vloeren

Neerlandia Parket

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Hout, daar ligt onze passie. Hout in alle vormen, bewerkingen en afmetingen. Hout voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, ja zelfs op de badkamer. Bamboe, bourgogne, eiken, castleblocks. Het hout gelegd in een visgraat, Weense punt of eenvoudig in stroken. Afwerkingen in alle varianten en combinaties van hout. Onze fantasie is eindeloos. Ons vakmanschap dusdanig dat ook al uw wensen in vervulling kunnen worden gebracht.

Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding, dát is waar het om draait bij Neerlandia houten vloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de parketindustrie zijn wij gepokt en gemazeld als het gaat om hout en vloeren. We weten wat er mogelijk is in hout. Belangrijker dan dat weten we wat wel en beter niet kan op bepaalde ondervloeren of kamertypes.

Wij beheersen een ambacht in de houtbewerking van vloeren waar we trots op zijn. Dat betekent echter niet dat we ons afsluiten voor nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends. Die volgen we op de voet en passen we toe in onze werkwijze. Net als in de mode volgen ook bij vloeren de trends elkaar steeds sneller op. Verouderde vloeren, thermische behandeld, gebakken, gestoomd geborsteld, handgeschraapt hout we weten er alles van. En vertellen u graag meer over deze nieuwste producten.

Techniek, kwaliteit, verantwoord ondernemen en echt vakmanschap zijn de elementen die voor ons van belang zijn. Wij stellen onze kennis en expertise graag tot uw beschikking. Stellen er trots in om elke keer weer de best en mooist mogelijke vloer te leveren. Ook bij de renovatie of het doorleggen van een bestaande vloer bij een aanbouw kunt u bij ons terecht. Voor elk probleem bieden wij u de perfecte oplossing.

Aandacht voor het interieur is in de laatste jaren sterk toegenomen. Drijvende kracht in deze ontwikkeling is de wens naar een interieur dat persoonlijk, soms gedurfd, maar altijd eigen is. Een inrichting waar men zich thuis voelt. Wij hebben deze ontwikkelingen op de voet gevolgd en zien een almaar groeiende vraag naar een mooie, ambachtelijk gemaakte houten vloer.

Wij staan voor een probleemloze vloer. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u te vertellen waar u op moet letten. In de showroom, maar als dat nodig is zeker ook bij u thuis. Het leggen van de juiste houten vloer vraagt om een goede voorbereiding. De luchtvochtigheid is van belang. Zo ook de ondervloer. Welke houtsoort gedraagt zich het best voor het doeleinde waarvoor hij wordt gebruikt. Allemaal zaken die aan bod komen om er zeker van te zijn dat u een levenlang geniet van een perfecte houten vloer.

Garantie

Een houten vloer koopt u niet dagelijks. Het is een hele investering, waarbij het esthetische aspect doorslaggevend is. Het is echter ook prettig om te weten dat Neerlandia houten vloeren ook een heel betrouwbare partner is.

Wij zijn CBW erkend, de Centrale Branchevereniging Wonen. Deze certificering houdt o.a. in dat u veilig aanbetaalt, er een uitstekende garantieregeling is én dat er een kundige derde eventuele klachten onpartijdig behandelt.

Zo bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop.

En het esthetische aspect, Dat is bij onze ervaren en goedopgeleide parketteurs in prima handen.

Ik heet u van harte welkom in onze winkel aan de Postweg 125 in Nijmegen.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent