wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   multibouwsystemen-bv

MultiBouwsystemen BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

MultiBouwSystemen B.V. adviseert voornamelijk de architect, aannemer en particuliere opdrachtgever op het gebied van kelderbouw en prefab betonconstructies in de woningbouw en de utiliteitsector. Veelal wordt onze kennis al gevraagd in het ontwerpstadium. In een eenvoudige en doeltreffende constructieve detaillering schuilt veelal een aanzienlijke besparing van kosten en levertijden. Onze innovatieve kracht ligt in het vereenvoudigen van complexe projecten.

MultiBouwsystemen

MBS Beton B.V. is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van prefab beton standaardelementen zoals keerwanden, vloerplaten en megablokken. Ook levert en plaatst MBS Beton prefab mestsilo’s en biogasinstallaties. De nadruk ligt op het zoeken van voordelige oplossingen met standaard betonelementen. Dit levert vaak verrassende financiële en logistieke voordelen en tijdwinst op ten opzichte van traditionele bouwmethodieken.

MBS Betontrappen B.V. is specifiek gericht op de verkoop en productie van prefab betontrappen, bordessen, galerijplaten etc.

Multi Beton B.V. in Vianen is de productielocatie van de diverse bedrijven. De verkoop, begeleiding en productieplanning wordt op ons hoofdkantoor te Soest gecoördineerd. Er worden in Vianen ook diverse halffabrikaten voor derden geproduceerd.

MBS Cascobouw B.V. in Soest is opgericht in 2010 om de sterke groei in cascobouw een eigen plek te geven in de holdingstructuur. Vanouds werden deze werken verricht binnen MultiBouwSystemen B.V. maar de voortgaande groei van de activiteiten maakten een eigen business-unit noodzakelijk. Er zijn de laatste jaren diverse spraakmakende projecten gemaakt door MultiBouwSystemen BV en de goed gevulde orderportefeuille van MBS Cascobouw B.V. geeft u de zekerheid van een gegarandeerde continuïteit in de uitvoering en de verstrekte garanties. De zorgvuldig opgebouwde sterke positie van de diverse bedrijven in de MBS groep geven de MBS- Holding een solide plek in bouwend Nederland.

De MBS groep is een dynamische organisatie waarbij het personeel een grote eigen verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid heeft. Dit komt leveranciers en klanten ten goede doordat er korte lijnen zijn en iedereen snel geholpen is.

Door de dynamiek in de organisatie is de MBS Holding voor de diverse bedrijven voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers die wat kunnen betekenen en hun ambitie willen vervullen.

Financieel heeft de MBS holding en de diverse werkmaatschappijen een gezonde positie opgebouwd doordat de vijf werkmaatschappijen een eigen winstdoelstelling hebben en per onderdeel verantwoordelijk zijn voor het resultaat.

 

voor meer informatie bezoek ook eens onze website

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent