wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   montapanel

Montapanel

  • Fotocollectie

Bij Montapanel Werkbladen BV werken uitsluitend mensen die al jarenlang ervaring hebben met het produceren en leveren van werkbladen. Het bewezen vakmanschap van het productiepersoneel en de jarenlange ervaring van ons verkoopteam vormen een ideale combinatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat het assortiment, de prijsstelling en de kwaliteit op een hoog en concurrerend niveau liggen. Het machinepark bevat de nieuwste en modernste apparatuur voor het produceren van veelgevraagde nieuwe producten zoals bijvoorbeeld Keramiek. De techniek voor het maken van de bladhoekverbindingen in dit materiaal heeft als resultaat een werkblad dat voor het montagegemak en de strakke uitstraling van het product nergens anders te verkrijgen is.Ook voor de producten van Natuursteen en Composiet zijn ze altijd innovatief bezig.

Montapanel

Daarnaast is Montapanel, niet alleen als kretologie, maar in de praktijk ook daadwerkelijk bijzonder flexibel in het contact met de klanten. Serviceverlening en oplossingsgericht zijn, zit in ons bloed. De filosofie is: dat bij het leveren van het product de afnemer pas tevreden is, als de eindgebruiker dat ook is.

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de afnemer zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent