wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   martijn-de-wit-vloeren

Martijn de Wit Vloeren

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Martijn de Wit Vloeren is in 1995 opgericht en heeft inmiddels een naam hoog te houden als het gaat om kwalitatieve vloeren.

Kennismaking:

Waarschijnlijk heeft u zich virtueel al een beeld kunnen vormen over ons bedrijf maar ook de kwaliteit van onze vloeren en de manier waarop wij werken. Toch stellen wij ons hier graag nog even aan u voor.

Assortiment:

Bij Martijn de Wit Vloeren staan wij vooral bekend om onze prachtige houten vloeren, echter is ons ruime aanbod en onze veelzijdigheid juist een van onze sterkste kanten. Zo verkopen wij bijna alle denkbare soorten vloerbedekking. Van marmoleum tot tapijt, van vinyl tot pvc maar bijvoorbeeld ook laminaat. Wij verkopen enkel geen steenachtige vloeren.

Topkwaliteit:

Wij werken voor particulieren en bedrijven in binnen en buitenland. Iedere opdracht, groot of klein, is voor ons hele team weer een kans om zich te bewijzen. Daarom kunt u rekenen op topkwaliteit! Die kwaliteit ziet u terug in de materialen, in de manier waarop wij daarmee omgaan en ook in de service die u krijgt. Bovendien werken wij uitsluitend met speciaal geselecteerde parketteurs en stoffeerders. Goed opgeleide vaklieden die uw vloer met zorg voor u installeren.

Showrooms:

U kunt ons bezoeken in Amsterdam en in Schagen. In beide showrooms kunnen wij u goed adviseren over uw wensen. De prachtige toonzalen geven een goed beeld van de kwaliteit die u van ons kunt verwachten.


U vindt onze showroom in Amsterdam aan de A8-A10 in het Piet Boon SKOON gebouw op de 2e verdieping (navigatie Skoonzicht, Oostzaan - parkeren gratis voor de deur). In Schagen vindt u ons op industrieterrein de Witte Paal aan de doorgaande weg.


In het filiaal Schagen is ook Maurix Collectie gevestigd, specialist op het gebied van raambekleding en interieurdecoratie. Maurix is creatief met interieuradviezen en kan een totaalconcept aanbieden.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent