wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keukenstudio-regio-oost

Keukenstudio Regio Oost

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Keukenstudio Regio Oost bestaat bijna 25 jaar. Onlangs is de gehele showroom geheel vernieuwd, zodat je verzekerd bent van het nieuwste assortiment!

keukenstudio

Breed assortiment

Naast het bekende landelijke keukenprogramma (Ro`30 collectie) leveren ze nu ook moderne maatwerkkeukens en dat in verschillende kwaliteitsnormeringen. Klant bepaald aan welke eisen de keuken moet voldoen & heeft derhalve een grote invloed op de prijsstelling, aldus Jan. In de kleur die men wenst. Daarnaast is nu net het jaren `50/60  concept ‘ de Vintage’ geïntroduceerd.Daarvan is de eerste opstelling in de showroom te zien. De smaak van de jaren 50-60 gecombineerd met hedendaagse materialen en apparaten vormen zo een erg stijlvol geheel.

All inclusive pakket
Ook wat de service betreft heeft Keukenstudio Regio Oost niet stilgestaan. Onlangs heeft het bedrijf een totaalpakket aan werkzaamheden samengesteld, waardoor ze in staat zijn om de complete verbouwing te regelen. Incl. sloopwerk, leidingwerk, raapwerk, tegelwerk, schilderwerk (en natuurlijk de keukenmontage). Hierdoor wordt de kans op misverstanden aanzienlijk verkleind & kan het gehele traject beter / sneller doorlopen worden. en… u heeft één aanspreekpunt!

Meer zekerheid
Geen enkele keuken die door Keukenstudio Regio Oost wordt geleverd en geplaatst is hetzelfde. Hoewel in de showroom keukenlades en –kasten al erg veel kleuren staan opgesteld, is het palet eigenlijk onbeperkt. Desgewenst worden keukens met de hand geschilderd. Omdat allerlei stijlen met elkaar kunnen worden gecombineerd en ook de ideeën van de klant worden opgenomen, vraagt een offerte veel tijd. Nu dus (als u dat wenst) inclusief alle voorkomende werkzaamheden.
 
Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 - 17:30 uur, donderdag: 8:30 - 21:00 uur en zaterdag: 9:30 - 17:00 uur. Het verdient aanbeveling om vooraf een afspraak te maken, zodat je niet hoeft te wachten.

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent