wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   jongeneel-open-haarden

Jongeneel Open Haarden

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Jongeneel Open Haarden is dé betrouwbare leverancier als het gaat om alle aanverwanten diensten op het gebied van sfeerverwarming. De passie van Jongeneel Open Haarden is om jou de aantrekkingskracht van een prachtig haardvuur te laten ervaren. Met meer dan 33 jaar ervaring op het gebied van sfeerverwarming adviseren zij jou graag in hun showroom om tot de juiste keuze te komen voor een schitterend haardvuur welke naadloos aansluit op jouw wensen. Dit alles zodat jij een leven lang onbezorgd kunt genieten van een sfeervol vuur!

Waarom Jongeneel Open Haarden?

Dit familiebedrijf is opgericht in 1979 en is gevestigd in Spijkenisse. Jongeneel Open Haarden zijn aangesloten bij de branchevereniging voor Nederlandse Haarden en Kachel. Ze zijn een ambitieuze onderneming en willen dan ook niets minder dan nummer één zijn bij mederwerkers, toeleveranciers, dealers én bovenal bij de consument. Daarom wordt bij Jongeneel Open Haarden uitsluitend gewerkt met gespecialiseerde professionals, die u van dekundig en weloverwogen persoonlijk advies voorzien.

Jongeneel Open Haarden draagt zorg voor een veilige, correcte, verantwoorde en betrouwbare plaatsing en aansluiting van jouw sfeerverwarming. Jongeneel Open Haarden richt zich uitsluitend op het ontwerpen, leveren, installeren & restaureren van haarden, kachels en rookkanalen. Ze hebben bewust gekozen voor een beperkte focus om zich daarin te specialiseren. Ze opereren volledig zelfstandig, houden alles in eigen hand en hebben een ongekend breed assortiment aan gashaarden, houthaarden, rookgasafvoerkanalen en kachels. Jongeneel Open Haarden zijn ook niet voor niets officieel erkend installateur door het behalen en voldoen de strenge eisen van de stichting Erkenningsregelingen voor installateurs van sfeerverwarming (EVIS).

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur (koopavond op afspraak)
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur (koopavond op afspraak)
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur (koopavond op afspraak)
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur (koopavond op afspraak)
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent