wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   inspiratiehuis-2020

BSH Huishoudapparaten B.V.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken verbeteren? Begin dan bij de keus van de juiste apparatuur. In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder een dak en kun je je ook laten inspireren op het gebied van trends en kooktechnieken.

inspiratiehuis 20|20

Het eerste bezoek aan inspiratiehuis 20|20 is indrukwekkend; De ruimte is hoog, licht en imposant. Wel zo fijn dat er dan meteen iemand klaar staat met een warm welkom en een lekker kopje koffie. En om je verder de weg te wijzen, want het pand - dat volledig volgens de cradle-to-cradle filosofie is gebouwd - herbergt de showrooms van maar liefst vier Duitse topmerken: Siemens, Bosch, Neff en Gaggenau. Aangevuld door Solitaire, een kranenmerk met tientallen mooie kraandesigns, biedt inspiratiehuis 20|20 de bezoeker alle handvaten om een keuken volgens de meest moderne mogelijkheden invulling te kunnen geven.

Verdeeld over twee verdiepingen passeert van alles de revue. Van de nieuwste innovaties op het gebied van koken tot aan het nieuwste op het gebied van apparatuurdesign. Er is nu meer mogelijk dan je je voor kunt stellen. De merkadviseurs van inspiratiehuis 20|20 kunnen een op maat gemaakt advies geven waarbij je meteen een goed beeld krijgt van wat er, op het gebied van apparatuur, het beste bij jou én jouw ideale kook- en woonomgeving past. Er is voldoende gelegenheid om de apparatuur te bekijken en uit te proberen.

Het modern ingerichte pand vormt ook het decor voor verschillende activiteiten en evenementen, waaronder de koken|eten|leven|dagen in samenwerking met 24Kitchen. En er vinden vrijwel iedere week leuke en interessante demonstraties en kookworkshops plaats waar u zich voor aan kunt melden. Kortom, een unieke plek waar je in één bezoek verschillende merken met elkaar kunt vergelijken, en die elkaar ook aanvullen. Eigenlijk de beste start die je kunt hebben bij het (her)inrichten van de keuken.

Kijk op www.inspiratiehuis2020.nl voor meer informatie.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent