wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   horbach-vloerverwarming

Horbach Vloerverwarming

Al sinds 2000 is Horbach Vloerverwarmingen werkzaam in de installatiebranche. Van het installeren van een cv-ketel tot het compleet aanleggen van ketelhuizen voor de utiliteitsbouw en grote bedrijven, niets is ons vreemd. In de loop der jaren hebben we onze werkzaamheden uitgebreid en zijn we ons gaan specialiseren in het aanleggen en onderhouden van vloerverwarming. Vandaag de dag vormt dit van onze werkzaamheden.

Eén van de belangrijkste kenmerken van Horbach Vloerverwarmingen is het blijvende besef dat we met iets bezig zijn wat kwalitatief goed gemaakt moet worden. Immers, mensen stellen een vertrouwen in ons door ons een klus te gunnen. Dat zien we dan ook niet alleen als zakelijke overeenkomst, maar ook als een morele verplichting om dat vertrouwen terecht te laten zijn.

Bent u dus op zoek naar een voordelige, maar vooral kwalitatief goede vloerverwarming, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent