wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   hfi-verstelbarekeukennl

HFI (Verstelbarekeuken.nl)

  • Fotocollectie

Door de jarenlange ervaring in maatmeubels, kunnen ze bij HFI je voorzien van allerlei meubilair, met de kleur en uitvoering naar jouw wensen.

HFI

Daarbij zijn werkzaamheden naast het zetten van de keuken, onder andere schilderen, tegelwerk, water- en gasaansluitingen tevens bij hen in goede handen. Een groot voordeel hiervan is dat je slechts een enkel aanspreekpunt heeft, waarvandaan alles voor je geregeld kan worden.

Uiteraard doen ze meer dan enkel verstelbare keukens. Je kunt denken aan een verstelbaar bureau, aangepaste badkamer, slaapkamermeubels, en nog vele andere soorten. Door de materiaal- en vakkennis krijg je altijd een op maat gemaakt product, voor een mooie vaste prijs. Verder komen alle producten met een goede stevige garantie. HFI gebruikt uitsluitend BLUM producten voor een goede kwaliteit en het zorgeloos functioneren van het meubel.

Het aanpassen van bestaande keukens of meubels is vaak ook een mogelijkheid. Dit dankzij de samenwerking tussen HFI, gespecialiseerde bedrijven en leveranciers. Indien je hier meer over wilt weten, kun je hen naar de mogelijkheden vragen.

Montage van specifieke hulpmiddelen, wastafels, keukens of wat anders, wordt door het team vakkundig gedaan. In neutrale vervoermiddelen, uitgerust met de benodigde gereedschappen staan ze voor je klaar. Ook wanneer je zelf materialen heeft gekocht.

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvend gesprek? Dan horen ze graag van je. Ze kunnen ook naar je toe komen als dat wenselijk is voor jou. Een afspraak zetten kan doordeweeks, s’avonds en zelfs in het weekend.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent