wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   het-vloerenarsenaal

Het Vloerenarsenaal

  • Fotocollectie

Als parketspecialist is Het Vloerenarsneaal sinds jaar en dag bekend binnen de parketbranche.

Het Vloerenarsenaal

De activiteiten binnen de parketbranche van Het Vloerenarsenaal zijn tweeledig:

- Als eerste beschikken zij over een eigen productie waarbij de parketvloeren met de grootst mogelijke zorg worden vervaardigd. Zij genieten als vloerenspecialist bekendheid bij de betere parketspeciaalzaken in Nederland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Duitsland. Deze worden door hen voorzien van een op maat gemaakte vloer die voldoet aan de specifieke wensen van de consument. Het Vloerenarsenaal brengt deze op geheel eigen wijze en bijbehorende sfeer in de Europese woonkamers.

- Ten tweede bieden zij als winkelbedrijf je een zeer ruime variatie op het gebied van houtsoorten en verschillende legmethoden. Natuurlijk spreekt het voor zich dat zij ook de laatste trends nauwlettend volgen. De deskundige mensen voorzien je van de juiste informatie die in zijn geheel is afgestemd op je specifieke woonsituatie. Voor een advies op maat met betrekking tot alle soorten vloeren, relatieve luchtvochtigheid, legmethoden, afwerking, milieuaspecten en vloerverwarming ben je van harte welkom in de sfeervolle showroom.

Pure kwaliteit door de eigen parketleggers bij je geïnstalleerd tegen ZEER concurrerende prijzen voorzien van sluitende garantievoorwaarden zijn de uitgangspunten voor volle tevredenheid bij de aankoop van je schitterende parketvloer.

Op maat gemaakte vloer via Wonen.nl

Het Vloerenarsenaal biedt een 'Totaalontzorgingsconcept' bij het leveren en installeren van houten vloeren tegen een vast prijsniveau van € 89.95 per m2! Mensen die via Wonen.nl een op maat gemaakte parketvloer bij Het Vloerenarsenaal aanschaffen hebben de mogelijkheid om deze tegen fabrieksprijzen met totaalontzorging te kopen.

Mail voor een vrijblijvende offerte.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent