wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   hestia-maastricht

Hestia-Maastricht

  • Fotocollectie

Hestia-Maastricht: liefde voor antieke bouwmaterialen!

Even terug in het verleden: In het oude Griekenland was Hestia de Godin van het Haardvuur. Zij was goedaardig en moest niets van doen hebben met de oorlogen en vetes die de andere goden uitvochten. Hestia woonde volgens de Grieken in de haard, meestal in het midden van het huis, en was een nooit dovend vuur. Omdat zij zag dat de mensen destijds bij zware regenval – veroorzaakt door het broer Zeus – in grotten moesten schuilen, besloot ze de mensen te leren huizen te bouwen. Hestia geldt sindsdien ook als de Godin van de Bouwkunst.

Tegenwoordig: Op zijn tochten langs oude herenhuizen en kastelen in Belgie en Frankrijk (als opkoper en restaurateur van antieke radiatoren, antieke marmeren schouwen en antieke patroon vloertegels) komt Roy Jacobs regelmatig de meest waanzinnig mooie historische bouwmaterialen tegen zoals: antieke 18e eeuws marmeren schouwen, antieke wand motieftegels, antieke patroon vloertegels (motief vloertegels), antieke terracotta (boeren) plavuizen en antieke haardplaten. Om de mensen meer te kunnen laten zien van deze waanzinnige antieke (klassieke) bouwmaterialen heeft Hestia-Maastricht deze in zijn showroom opgesteld..

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent