wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   hermadix-coatings-bv

Hermadix Coatings BV

  • Fotocollectie

Hermadix – innovatief en milieubewust 
Het welzijn van mens en milieu staat voorop bij Hermadix, dé marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten.

De hoogwaardige verven, beitsen en lakken van Hermadix bevatten geen schadelijke oplosmiddelen maar zijn watergedragen. De duurzame producten van Hermadix kennen een zeer lange levensduur, geven geen nare verflucht en zijn gemakkelijk te verwerken. De producten van Hermadix dragen het Environment OK label.

Hermadix

De producten zijn uitermate geschikt voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Voor professionele gebruikers in de land- en tuinbouw en de aannemers- en schildersbranche wordt een compleet assortiment verven, lakken, beitsen en coatings geproduceerd. Voor de doe-het-zelver heeft Hermadix speciale producten ontwikkeld om hout in en om het huis te onderhouden en te verfraaien.

Het welzijn van mens en milieu staat voorop bij Hermadix, dé marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten. Zij geloven in duurzaam verven en beitsen en nemen de maatschappelijke verantwoordelijkheid als verfproducent zeer serieus. Hermadix onderscheidt zich door alle producten op een verantwoorde manier te produceren met respect voor de gezondheid en veiligheid van de medewerkers, de consumenten en de natuur.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent