wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   hennies-zonwering

Hennies Zonwering

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met ruim 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche staan wij voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Omdat elke situatie anders is komen wij vrijblijvend bij u langs om in overleg met u de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing voor uw woning te vinden. Wij leveren tegen scherpe prijzen en hebben een snelle levering. Daarbij bieden wij u deskundig advies, gratis inmeten, gratis montage en geen voorrijkosten bij bestelling.

Hennie's Zonwering

Iedereen verlangt naar de zomer en de zon. Lekker achterover op het terras met en boek en een verkoelend drankje. Toch ervaren wij de zon niet altijd als prettig. Een overdaad aan zonnestralen in of om ons huis trachten wij te voorkomen door het plaatsen van zonwering. Omdat elk pand anders is en ieder persoon zijn eigen wensen heeft bestaan er verschillende soorten zonwering, zodat esthetische vormgeving en functionaliteit hand in hand kunnen gaan.

 

Binnenschijnend zonlicht kan de temperatuur weleens op laten lopen tot onaangename hoogtes. Een uitvalscherm, een knikarmscherm of een screen houden de zon bijzonder doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft en waardoor u buiten heerlijk van de schaduw kunt genieten.

 

Rolluiken sluiten's zomers fel zonlicht buiten en houden de temperatuur aangenaam. Bovendien wordt uw gevoel voor veiligheid en privacy vergroot.

 

En …… laten we het eens over nostalgie hebben. De markies is weer ontzettend populair. Door de opvallende aanblik is de markies een meerwaarde aan uw woning. Hij kan uitgevoerd worden in natuurlijk hout of met een onderhoudsarm aluminium frame. Bekleed met een prachtig streepdessin hebt u de ideale zonwering aan huis.

 

  • Zonwering
  • Buitenzonwering
  • Binnenzonwering
  • Rolluiken
  • Horren

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent