wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   glasbloknl--betoncireshopnl

Glasblok.nl

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bedrijfsprofiel/Visie

De Betonciréshop.nl is gespecialiseerd in het toepassen van beton ciré op bijna elke ondergrond die u kunt bedenken. Het is onder meer geschikt voor: beton, tegels, pleister en stucwerk, gasbeton, kunststoffen, hout en zelfs metaal. Beton ciré is te gebruiken voor vele doeleinden: vloeren, muren, doucheruimtes, werkruimtes, trappen, gootstenen, aanrechtbladen en wastafels.

De Betonciréshop.nl levert standaard maten, bladen en zuilen...maar natuurlijk kunt u bij hen ook terecht voor uw eigen wensen. Scherpe hoeken of kanten? Of hebt u liever een ronding? Er is bijna niets dat de Betonciréshop niet kan maken in de eigen werkplaats. De Betonciréshop.nl maakt voor u de meubels die u wenst, voor zowel particulieren als bedrijven.
Zie ook de voorbeelden op de website voor een goede indruk met de toepassingen van beton ciré, www.betoncireshop.nl. Indien u het beton ciré eerst even wilt zien en voelen, dan kunt u een kijkje komen nemen bij de Betonciréshop.nl in Alphen aan den Rijn.

De Betonciréshop.nl is tevens onderdeel van www.glastegels.nl, www.brightblock.nl en www.meubelsvanbeton.nl. Kijkt u op de sites voor meer informatie.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent