wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   gardeluxe

Gardeluxe

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Gardeluxe levert exclusieve tuinmeubelen met een knipoog naar het verleden. Zo op het oog net als toen maar met het comfort en de kwaliteitseisen van nu. De weerbestendige en onderhoudsarme collectie luxe tuinsets garandeert een sfeervol terras, het hele jaar door. 

Gardeluxe: al 25 jaar Dutch Design

In het Twentse Weerselo wordt een exclusieve collectie tuinmeubelen gepresenteerd die niet alleen weerbestendig is maar daarnaast ook geen onderhoud nodig heeft. Oerhollands dus met aandacht voor vakmanschap en Twentse kwaliteit.

Dutch Design
Ruim 25 jaar ervaring hebben de ontwerpers van Gardeluxe met de productie van deze exclusieve tuinmeubelen. In Weerselo staat liefde voor het vak voorop; alle onderdelen worden hier handmatig gemonteerd. Om er zeker van te zijn dat de tuinmeubelen de zorg krijgen die ze verdienen, houdt Gardeluxe de productie én het transport al ruim 25 jaar geheel in eigen hand. Wel zo vertrouwd!

Mix & Match
De bijzondere collectie bestaat uit 25 modellen tuinbanken, 6 tuinstoelen en 7 tuintafels. Een luxe tuinset stel je naar eigen wens samen. Leuk ook dat je zelf de kleur kunt bepalen! Zo kun je kiezen voor een perfecte match met de kleuren van je woning of gaan voor een opvallend contrast.

Het terras als eyecatcher, ook in de winter
Alles op alles wordt gezet om een karakteristiek oersterke en weerbestendige collectie tuinmeubelen vorm te geven. De makers hebben het helemaal begrepen; niets troostelozer dan een leeg terras in de winter! De klassieke tuinmeubelen van Gardeluxe blijven daarom gewoon staan waar ze staan. Met een blik naar buiten droom je in de winter over de eerste lentedagen en weet je in de zomer niet hoe snel je buiten moet komen.

Inge Rikmanspoel van Gardeluxe: 'Een weerbestendige collectie tuinmeubelen realiseer je alleen als je uiterst kritisch bent in de keuze van materialen en gebruik maakt van de slimste technieken. Het verfprocedé  is één van onze best bewaarde geheimen'.

De tuinbanken en tuinstoelen bestaan uit een combinatie van hardhout met gietaluminium. Voor een aantal modellen kan ook gekozen worden voor een geheel aluminium uitvoering. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Duurzame materialen
Naast de keuze voor kwaliteit heeft hergebruik van toegepaste materialen de voortdurende aandacht. Zo zijn de aluminium tuinbanken aan het einde van de gebruiksduur volledig recyclebaar met een beperkt energiegebruik en behoud van kwaliteit.

Onderhoud niet nodig
Vind je het onderhoud van je tuinset ook zo’n vervelende klus? Dat begrijpen ze bij Gardeluxe. Schoonmaken is genoeg. Tijdens de productie waarborgen ze een dusdanig hoog kwaliteitsniveau dat onderhoud niet meer nodig is. Gewoon lekker genieten dus!

Je tuinset uitbreiden?
En als je ergens in de toekomst je luxe tuinset wilt aanvullen met zo'n mooie tuinbank of een extra tuinstoel? Ook dat kan en is geen enkel probleem. Omdat Gardeluxe werkt met een constante collectie kunnen artikelen altijd bijbesteld of nageleverd worden.

Twentse gastvrijheid cadeau

Voor dit bedrijf geen showroom maar een prachtig aangelegde tuin. Graag laten ze je hier kennismaken met wat typische Twentse gastvrijheid wordt genoemd. Je bent van harte welkom in deze modellentuin. Hier kun je de modellen bekijken, in alle rust 'proefzitten' en - als je wilt - je meubelen direct bestellen. De medewerkers voorzien je graag van een persoonlijk advies. De koffie en Twentse krentenwege staan voor je klaar!

De modellentuin is geopend van 20 maart t/m 28 juli op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Buiten deze tijden ben je van harte welkom op afspraak.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.gardeluxe.com of bel 0541-669597.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent