wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   eurologs

Eurologs

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Eurologs Houtbouw ontwerpt, levert en bouwt cederhouten onderhoudsvrije (recreatie)woningen, chalets, clubgebouwen, restaurants, enz.Of het nu gaat om een bouwpakket, cascobouw of sleutelklaar opleveren, bij Eurologs ben je aan het juiste adres. Als Europese marktleider voor cederhouten gebouwen, weten zij wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een droom. Of het nu gaat om een woning of een andere toepassing, in Nederland of in het buitenland, je wenst te allen tijde topkwaliteit, betaalbare prijzen, garantie (30 jr.), goede service en zeker een mooi product, waar je trots op kunt zijn. Eurologs neemt deze wensen uiterst serieus, daarom staan klantvriendelijkheid én klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel.

Eurologs Houtbouw

Eurologs Houtbouw is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Ridderkerk. Het werkgebied van Eurologs bestrijkt geheel Europa en de Nederlandse overzeese gebieden, zoals bijvoorbeeld Aruba, Bonaire, Curaçao en dergelijke. Eurologs is de Europese vertegenwoordiger voor de Amerikaanse leverancier IHC, dat al sedert meer dan 46 jaar houten huizen bouwt. Hierdoor is er veel kennis en ervaring opgedaan met houtbouw, wat ten goede komt aan de moderne houtbouw van Eurologs.

Eurologs ontwerpt, levert en bouwt onder andere duurzame, onderhoudsvrije cederhouten (recreatie)woningen, clubgebouwen, NME-Centra en diverse andere toepassingen. Je kunt bij Eurologs terecht voor zowel een bouwpakket, cascobouw als sleutelklaar opleveren en zelfs het inrichten van een object.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.eurologs.com

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent