wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   esse-cookers

ESSE Cookers

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

In steeds meer huizen treft men tegenwoordig de gezelligheid van een echte ESSE Cooker aan. Al vanaf 1854 wordt in Engelse boerderijen en country houses gekookt met deze comfortabele kwaliteits kook- en bakoven. ESSE Cookers brengen sfeer en warmte in je huis. Een ESSE Cooker bestaat uit een 'normale' kookplaat, waarop je net als op andere fornuizen het eten kunt bereiden. Het bijzondere van de ESSE zijn de twee ovens: een kookbakoven, waarin men aardappelen, vlees en groenten kookt en braadt. Door de indirecte warmtecirculatie blijven de smaak en de sappen in het eten optimaal bewaard. De tweede oven is de zogenaamde sudderoven. Ideaal voor een sudderlapje, maar ook om 's ochtends de aardappelen en groente in te zetten, zodat u meteen aan tafel kunt als u na een dag hard werken thuis komt. Deze manier van koken is ook nog eens heel gezond door het grote behoud van vitaminen en smaakstoffen in de voeding.

Sfeervol

Zie je jezelf al een heerlijk diner bereiden in je huis op het platteland of je karaktervolle woning in de stad? Waan jezelf in een echte Engelse boerderij omringd door landerijen met grazende schapen en speelse schaapshonden. Beleef de sfeer van weleer, ruik de geur van verse groente en het gebakken brood.

Kom gerust eens langs bij ESSE Cookers Nederland en proef de stijl, ervaar het gemak, maar vooral krijg het gevoel bij de enige echte ESSE Cooker. Want eenmaal geproefd aan deze cooker, wil je nooit meer iets anders!

Ook de nieuwste modellen zijn aanwezig in de showroom zoals bijvoorbeeld het model 990 met drie ovens en het schoonste fornuis ter wereld met een Co2 uitstoot van 0,01%.

En wat denk je van de 990 op inductie met 4 ovens en een 5 pit inductie kookplaat. Bij ESSE gaat men met de tijd mee maar dit wel met behoud van de traditionele waardes.

Het laatste model van de 990 serie is de 990 CH (central heating) Een cooker die met een warmte afgifte van 22kw. het hele huis kan verwarmen. 5 kw door het fornuis aan de ruimte in de keuken en 17 kw aan het cv systeem.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: http://www.essecookers.nl/

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent