wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   eco2all

Eco2all B.V.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Eco2all levert complete CV-haard verwarming-systemen. Wij voeren CV-haarden van top merken. Dit in combinatie met wel of geen bestaande CV-ketel, een boiler, solar of vloerverwarming. Onze showroom biedt u ideeën voor een complete oplossing voor uw energievraagstuk.

Bedrijfsprofiel Eco2All


Eco2All is producent van houtkachels, CV pelletkachels,CV haarden, zonneboilers en overige eco produkten. Eco2All CV haarden zorgen dat u optimaal kan genieten van vuur, rendement en gezelligheid. Onze moderne CV haarden zijn ontwikkeld, om met een efficiënte verbranding de warmte te verspreiden door het gehele huis.

Het principe van de CV haard bestaat al enige tijd. De huidige technieken zijn alleen niet te vergelijk met eenvoudige warmte wisselaars. Onze warmte wisselaar is ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte af te geven aan het CV water. Het is hen gelukt om 65% van de warmte die de CV haard genereert door te geven aan het water. De warmte blijft niet alleen in de huiskamer maar verspreidt zich in het gehele huis door uw bestaande CV installatie. Natuurlijk zorgt de schone verbranding voor een hoog rendement, een schoon glas en een laag houtverbruik. U blijft zo genieten van een gezellig sfeervuur waar de warmte optimaal van wordt benut.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.eco2all.nl

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent