wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   denk-keramische-werkstatten  /   smeltvuurnl

Denk Keramische Werkstätten/smeltvuur.nl

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren.

Bedrijfsprofiel DENK

Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren. Zo vormt in het Smeltvuur de keramische smeltkroes een harmonieus geheel met hightech materialen als aluminium en glasvezels.Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren. Zo vormt in het Smeltvuur de keramische smeltkroes een harmonieus geheel met hightech materialen als aluminium en glasvezels.

Niet alleen de producten worden in Duitsland met de hand gemaakt, ook alle basismaterialen zijn door Denk zelf ontwikkeld.

Het vakmanschap is meermaals bekroond, in 2011 onder andere met de Design Plus Award en de Materialica Gold Award voor het materiaal Granicium®.
 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent