wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   de-boer-serrebouw

De Boer Serrebouw

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

GENIETEN met hoofdletters

Bedrijfsprofiel

Haal buiten naar binnen

Geef u woning ruimte en licht met één van de producten van De Boer Serrebouw, de Serrespecialist van het noorden. Haal buiten naar binnen. Geniet langer van de zon en van uw tuin met een fraai ontworpen serre, terrasoverkapping of tuinkamer. Uw woning verdient het. Het aanbod bij De Boer Serrebouw is groot. Wij vervullen uw wensen en helpen graag bij het vinden van de oplossing op maat. Dat is GENIETEN met hoofdletters.

Hoge kwaliteit

Een moderne serre is meer dan een glazen veranda. Het is een meerwaarde voor iedere woning. De Boer Serrebouw kiest altijd voor kwaliteit. Dat betekent gebruik maken van hoogwaardige en goed isolerende materialen met een aan perfectie grenzende afwerking. Pas dan begint het echte comfort.

Advies, ontwerp, montage

De Boer Serrebouw levert een compleet pakket. Dat is handig, het neemt u alle zorgen uit handen. Wij luisteren goed naar uw wensen en lichten daarna alle opties uitgebreid toe. Zodat u het ontwerp kunt kiezen dat het beste bij u past. Zo is kiezen een stuk eenvoudiger. Ook de bouw en afwerking kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De Boer Serrebouw gaat verder waar anderen stoppen. Heien, funderen, leggen van vloeren, vloerverwarming, elektrische installatie, ingebouwde verlichting. Dat is nog eens echt bouwen van A tot Z.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent