wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   colemont--bvba

Colemont BvBA

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Al meer dan 30 jaar zorgt Colemont, gevestigd te Hasselt (Belgisch Limburg), voor warmte…

Colemont

Telkens weer zoeken we naar de juiste warmteoplossing voor elk project, van privéwoning tot groot bouwproject, nieuwbouw of renovatie. We kunnen dit realiseren dankzij de topkwaliteit van Lotus inbouwhaarden en kachels en een bekwaam team van gemotiveerde medewerkers, uitgebreid met een exclusief netwerk van Lotus haarden dealers in Nederland.
Daarvoor werken we nauw samen voor de Nederlandse markt met het gerenomm.eerde merk Lotus. Wij zijn voor 100% gebeten door deze wereld van warmte. 
 
COLEMONT BVBA uit Kermt-Hasselt is een goed georganiseerd familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in twee productgroepen: SCHOORSTEENTECHNIEKEN en HAARD & DECOR.

Met SCHOORSTEENTECHNIEKEN richt Colemont zich tot zowel particulier als professional (architecten, aannemers, installateurs). Colemont deelt zijn technologische know-how met RAAB, de gerenommeerde Duitse fabrikant van schoorsteenkanalen. Samen hebben zij dé oplossing voor elk probleem, voor zowel renovatie als nieuwbouw, voor zowel particuliere woning als grote bouwprojecten. Elders op deze site kan zowel de particuliere als professionele bezoeker meer gedetailleerde informatie vinden over dit onderwerp.

Op het terrein HAARD & DECOR vervult Colemont tegelijk de rol van invoerder/groothandel als dealer in de regio Belgisch Limburg. Colemont heeft een strenge selectie gemaakt uit het wereldaanbod, en brengt een evenwichtig programma openhaarden en haardkachels dat in de eerste plaats appeleert aan mensen die gevoel hebben voor design en oog voor kwaliteit en functionaliteit.

Kennis en visie

De kennis die Colemont blijft opdoen over haarden, installaties en afwerking en over de nieuwste evoluties daarin, delen wij steeds graag met ons professionele dealers in Nederland. Om dit na te streven werken we voor de Nederlands markt nauw samen met het gerenommeerd en Deens merk Lotus. Samen met hen zorgen wij voor opleidingen, een update van nieuwigheden, productinformatie, enz. Dat maakt ons, uw Lotus dealer en Colemont, tot mensen met een gefundeerde visie op vuur

We zijn er zeker van dat wij ook voor u de gezelligste warmte zullen vinden.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent