wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   cle-climabox-

CLE ClimaBox

  • Fotocollectie

Clima Engineering werd opgericht in 2001 als onderdeel van de Hoedemakers-groep. Een jaar later had de ClimaBox al een geweldige ontwikkeling ondergaan. Dit revolutionaire klimatisatiesysteem werd een succes: duizenden installaties over heel West-Europa in slechts enkele jaren tijd.

Bedrijfsprofiel / Visie

Clima Engineering werd opgericht in 2001 als onderdeel van de Hoedemakers-groep. Een jaar later had de ClimaBox al een geweldige ontwikkeling ondergaan. Dit revolutionaire klimatisatiesysteem werd een succes: duizenden installaties over heel West-Europa in slechts enkele jaren tijd. Clima Engineering groeide uit tot een gerenommeerd bedrijf in binnen- en buitenland.

In 2007 lanceerde het team van Clima Engineering een geheel nieuw product: ClimaBright. Nadat ClimaBright onder octrooi werd geplaatst, kende deze moderne sfeermaker een schitterende start. Opnieuw een schot in de roos. In 2009 werd de ClimaColor op de markt uitgebracht en ook dit product was een succes.

Clima Engineering staat ondertussen niet stil. Zij zijn voordurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen en proberen die handig te integreren in de producten. Clima Engineering staat in voor perfecte verwarming, ventilatie en koeling. De hoogste kwaliteit, daar gaan zij voor.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent