wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   busscher-serrebouw

Busscher Serrebouw

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een serre of tuinkamer van Busscher Serrebouw geeft uw woning meer licht, ruimte, buitengevoel en wooncomfort. Informeer bij Busscher over de mogelijkheden!

Busscher Serrebouw

Wilt u extra ruimte en licht in uw woning? Een serre, lichtstraat, veranda of orangerie is dé oplossing. Het vergroot uw woongenot en geeft een meerwaarde aan uw woning. Een serre of orangerie geeft u de mogelijkheid om gedurende alle seizoenen te genieten alsof u in de buitenlucht bent. Tevens krijgt uw woning door de aanbouw van een serre een extra luxueuze en comfortabele uitstraling.

Op dit moment zijn de grote glazen schuifpuien (met ultraslanke profielen) en de glazen vouwwanden dé trend. In de showrooms van Busscher (in Ootmarsum en Eemnes) staan verschillende voorbeelden van deze prachtige puien.

Heeft u plannen om te bouwen of verbouwen met glas? Dan is een bezoek aan onze serre showroom zeker de moeite waard. Kijk voor de openingstijden van de showrooms in Ootmarsum en Eemnes (aan de A1, afslag Eembrugge) op onze website: www.busscher-serres/openingstijden. Graag tot ziens in Ootmarsum of Eemnes!

Serre met glazen vouwwand

 

Serre specialist Martijn Busscher

Martijn Busscher: "Bij de bouw van een serre, tuinkamer en glazen puien gaan wij puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van goed advies voorzien, zowel op interieur- als bouwtechnisch gebied. Wij ‘ontzorgen’ de klant bij de bouw van de serre en regelen desgewenst alles waar ze geen tijd voor hebben. Ons motto? Handen uit de mouwen en afspraken nakomen. Wij komen immers uit het nuchtere Twente."

Martijn is een gediplomeerd aannemer en begeleidt persoonlijk elke serre of tuinkamer aanbouw van begin tot eind. Hij is pas tevreden als de klant ook tevreden is!
"Op het moment dat ik bij een klant zit, luister ik aandachtig naar de wensen en tegelijkertijd realiseer ik het ontwerp al in gedachten", vertelt Martijn Busscher. Hij tekent het ontwerp ter plekke voor de klant uit, zodat ze zien wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze Busscher Serrebouw

 

Showroom Ootmarsum en Eemnes

In onze serre showrooms in Ootmarsum en Eemnes laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over bijvoorbeeld de aanbouw van een serre, een lichtstraat, glazen vouwwand of veranda? Maak dan een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen. Afspraak maken>

Vergeet niet foto's en/of tekeningen van uw woning mee te nemen!

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent