wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   burnies

Burnies

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met Burnies is alles mogelijk! Of nou buiten in de tuin zit of heerlijk onder uw veranda, Burnies maakt het mogelijk om 4 seizoenen van het buitenleven te genieten.

Wie zijn die jongens van Burnies?

Twee broers en een vriend met ruime ervaring in de metaal- en kachelbranche begonnen in september 2009 vanuit hun schuur in Assen met het maken van hun eerste terraskachel. Wat als een hobby begon is nu uitgegroeid tot een bloeiend, jong en dynamisch bedrijf. Regelmatig zijn ze dan ook te zien op beurzen door heel Nederland waar ze altijd wel een leuke aanbieding voor je hebben. Inmiddels zijn hun zelfgemaakte terraskachels ook verkrijgbaar bij een snel groeiend dealernetwerk van kachelzaken en tuincentra door heel Nederland.

Handgemaakte tuinhaarden

Vol passie wordt iedere terraskachel met de hand gemaakt. Na veel testen en aanpassen zijn de terraskachels van Burnies in het afgelopen half jaar doorontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig product, waarbij over alles is nagedacht. Zo is niet alleen het deurtje uitneembaar en blijft het ruitje schoon tijdens het stoken, maar is ook het rookkanaal in losse delen afneembaar.

Veranda’s en overkappingen

Burnies beschikt over meerdere mogelijkheden om je Burnies terraskachel op je veranda of onder je overkapping te plaatsen. Voorheen kon dit alleen m.b.v. een dubbelwandig rookkanaal, maar tegenwoordig kan dit ook door het gebruik van bochten in het rookkanaal die het rookkanaal dan buitenlangs leiden. Zo geniet je voortaan vier seizoenen lang van je aanwinst! Meer informatie vind je op de Burnies website met webshop: www.burnies.nl.

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent