wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bruggeman---broekland

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Broekl

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een behaaglijke warmte in uw huis van onze houtkachels, gaskachels en schijnvuur dat is onze uitdaging. En een service waar u warm van wordt. Uw ideale partner in warmte en sfeer, door onze jarenlange ervaring. Bij Bruggeman Kachels ervaart u een luisterend oor om uw wensen voor een sfeervolle verwarming te verwezenlijken. Het kopen van een open haard of kachel is tenslotte voor niemand een dagelijkse bezigheid.

Bedrijfsprofiel

In 1998 is Kachelspeciaalzaak Bruggeman ontstaan. De heer G.Bruggeman zag een demostratie van Flam-haarden op een beurs. Deze demostratie trok de aandacht van vele mensen en hij dacht: "Dit moet ik naar Broekland halen!" Na diverse onderhandeling stond de eerste houthaard in de loop van dat jaar in de showroom. Dit was het begin van een unieke samenwerking met FLAM. Door het succes van deze samenwerking kregen andere fabrikanten lucht van dit unieke concept, waarna ook met FABER, DRU en BOCAL een verbintenis is aangegaan. In de jaren dat de haarden in Broekland staan heeft zich een explosieve groei voorgedaan. Waar men in 1998 begon met 1 medewerker zetten zich nu dagelijks 9 mensen, waaronder 2 plaatsingteams en 1 serviceteam, in om aan uw wensen te voldoen. Het bedrijf geniet in de verre regio van Broekland een toonaangevende naam, mede door gedegen vakkennis, enthousiaste medewerkers en een unieke showroom waar ca. 80 toestellen zijn opgesteld waarvan meer dan de helft brandend.  

Onze Werkwijze

Tijdens een bezoek aan onze showroom zullen onze adviseurs met u meedenken om uw wensen te voldoen. Ze zullen u voorzien van ideeen en informatie. Ook voor nieuwbouwsituaties kunt u, met de bouwtekening, in onze showroom terecht.

Indien gewenst komen we bij u langs en bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Verrichten het meetwerk en doen u aan de hand van deze gegevens binnen 10 werkdagen een passende aanbieding.

Indien u besluit op die aanbieding in te gaan maken wij samen met u een duidelijk werkplan. Gedurende het gehele proces, tot en met de oplevering, houdt u dezelfde contactpersoon. Deze blijft ook daarna uw aanspreekpunt. Na het accepteren van de offerte zullen we in overleg met u een plaatsingsdatum overeenkomen.

Vestigingen:

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Apeldoorn
Molenstraat 199
7321 BE Apeldoorn
T: 055-3661498

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:30 uur

Koopavond uitsluitend op afspraak

 


Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Broekland
Van Dongenstraat 38
8107 AG Broekland (OV)
T: 0570-531019

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.30- 17.30 uur
Woensdag: 8:30 -17:30 uur
Donderdag: 8:30 -17:30 uur
Vrijdag: 8:30 -17:30 uur
Zaterdag: 8:30 -16:00 uur

Koopavond uitsluitend op afspraak

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent