wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   blokhutwinkelnl

Blokhutwinkel.nl

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Blokhutwinkel.nl heeft de grootste (en volgens onze klanten de mooiste) showroom van Europa, waar ruim 100 diverse modellen te zien zijn, waarvan ca 80 modellen in de overdekte showroom en ca 30 modellen op het buitenterrein. Voor een; blokhut, tuinhuis, veranda, garage, carport, dierenverblijf en tuinkas kunt u bij ons terecht. De wellness-artikelen vindt u op onze zwembad en sauna webshop).

Blokhutten en Tuinhuisjes

Indien u een uitgebreid assotiment aan blokhutten en tuinhuisjes wilt bekijken bent u bij blokhutwinkel.nl aan het juiste adres! We hebben meer dan 100 verschillende modellen blokhutten en tuinhuisjes in onze showroom te Zutphen staan. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt altijd bij ons terecht voor een bakje koffie en het beijken van een mooie blokhut of een mooi tuinhuis.

Kapchuren

U zoekt een maatwerk kapschuur? Wij hebben een zeer groot aanbod in kapschuren, zowel compleet open kapschuren als kapschuren waarbij een berging is geïntergreed behoort tot de mogelijkheden. De kapschuren zijn eventueel zelf te plaatsen, uiteraard is er ook de mogelijkheid om het geheel door blokhutwinkel te laten verzorden, wij kunnen ook (indien nodig) de aanvraag voor een bouwvergunning voor u verzorgen.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent