wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   aluxe-verandadaken

Aluxe verandadaken

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Al jaren leveren wij onze veranda's aan u als consument via één van onze gespecialiseerde dealers. Wij zijn gestart met een basissysteem en hebben dit met ingang van 2010 uitgebreid met de premiumline veranda's. Onze premiumline is een doorontwikkeling van ons basis veranda systeem. Binnen dit systeem kunnen wij ook opties bieden als een windscherm aan de voorzijde...

Uiteraard leveren wij ook nog ons basissysteem waar vele duizenden consumenten nog dagelijks van genieten! De profielen van de Aluxe verandadaken worden door één van de grootste aluminium fabrieken in Nederland en België voor ons vervaardigd op basis van de unieke profielen. Wij hebben héél bewust gekozen voor een Nederlandse producent en een Belgische productent en niet voor één van de vele fabrikanten uit oost-europa of China. In de loop der jaren is toch gebleken dat deze kwaliteit toch vaak te wensen overlaat.

Alle Aluxe verandadaken worden vervolgens in onze eigen productiehal geheel op maat en naar wens van onze klanten en dealers geassembleerd.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent