wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   allaway  /   hugro-technics

Allaway/Hugro Technics

  • Fotocollectie

Allaway is de grootste producent van centrale stofzuigsystemen in Europa. Meer dan 30 jaar ervaring in meer dan 15 landen staat garant voor een product van topkwaliteit.
De kleine afstand tussen de producent in Finland en de Nederlandse importeur leveren een aantal logistieke voordelen op. Wachten op materialen of onderdelen hoeft nu nimmer. Hugro technics is tevens importeur van infrarode warmtepanelen en Windy airco's zonder buitenunit

 

bedrijfsprofiel

Hugro Technics is importeur van Allaway centrale stofzuigsystemen sinds 1986. Tevens hebben we het importeurschap van Windy airco's en infrarood warmtepanelen. We streven naar een hoge mate van klantgericht werken waarbij service als belangrijkste onderdeel van het geheel is. Natuurlijk spreekt de kwaliteit voor zich, Allaway heeft Scandinavische topkwaliteit.

Een betrouwbare organisatie
Allaway is de grootste producent van centrale stofzuigsystemen in Europa. Meer dan 20 jaar ervaring in meer dan 15 landen staat garant voor een product van topkwaliteit.
De kleine afstand tussen de producent in Finland en de Nederlandse importeur leveren een aantal logistieke voordelen op. Wachten op materialen of onderdelen hoeft nu nimmer.

Allaway

Allaway wordt al 27 jaar geïmporteerd door Hugro Technics uit Apeldoorn. Naast Allaway importeert Hugro Technics ook infrarood warmtepanelen en Windy - airco zonder buitenunit. Voor Allaway geldt dat ze de particulier of professional adviseren en begeleiden indien nodig. Dit kan zijn het maken van offertes aan de hand van de bouwtekeningen tot een eindcontrole bij oplevering.

Zo zijn ze zeker van een goed werkend stofzuigsysteem bij oplevering. Ze streven er naar dat alle systemen 100% goed werken. Mocht achteraf blijken dat de gebruiker niet geheel tevreden is kan men rekenen op onze service en servicedienst.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent