wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   4-locks

4-Locks

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij 4-Locks aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het openen van deuren, het plaatsen van sloten en het geven van advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland.

De Sleutel/4-Locks is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging in Noord Holland. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte. Samen met u maken we uw huis c.q. bedrijf veiliger tegen inbraak. Het plaatsen van sloten is voor onze gecertificeerde monteurs dagelijks werk.

Bedrijfsprofiel / Visie

 

De Sleutel / 4-Locks uit Haarlem is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte; het optimaal beveiligen van de woning. Daarnaast beschikken zij over een 24-uursservice buitendienst.

4-Locks is zeven jaar geleden zijn ze begonnen als 24-uursservice. Zij zijn gespecialiseerd in het openen van deuren en het plaatsen van sloten. Het bijzondere van 4-Locks is dat zij niet met wachtlijsten werken maar altijd direct komen. Hiervoor rijdt 4-Locks met twee wagens door heel Noord-Holland.

Al snel kwam men erachter dat bij een dergelijke service een goede bevoorrading van groot belang is. Van hieruit is De Sleutel ontstaan. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van totaalbeveiliging. Zij leveren u deuren, sloten, hangsloten, deurbeslag, beveiligingssystemen, sluitsystemen en toegangscontrolesystemen.

Samen met u maakt De Sleutel / 4-Locks uw huis veiliger tegen inbraak. Kijk voor meer informatie op www.4-locks.nl.

 

 

 

 

 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent