wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  waterontharding  /   nocalc

Productomschrijving

 

NoCalc is een nieuw en revolutionair product wat het water verzacht, echter zonder de hoge kosten van aanschaf, onderhoud en waterverspilling, iets wat vaak geassocieerd wordt met traditionele waterontharders. NoCalc voorkomt corrosie in leidingen, op elementen, in apparatuur en, eenmaal geïnstalleerd zorgt het voor geleidelijke afbraak van reeds opgebouwde kalkafzetting. Bovendien is NoCalc volledig veilig en drinkbaar. 

 

Het systeem bestaat uit het NoCalc® doseringstoestel en een prefilter. Het doseertoestel voorkomt de afzetting van calcium en magnesiumzout in sanitaire installaties, kranen, warmwatertoestellen, wasmachines, etc. Bovendien beschermt het toestel de installaties tegen corrosie, dankzij de beschermende film die op de binnenwanden van de leidingen wordt afgezet. Als gevolg van de dosering worden de gevormde korsten/oxydatie bovendien in grote mate opgelost. Het NoCalc® prefilter voorkomt dat vuildeeltjes de drinkwaterinstallatie binnenkomen.  Het filter draagt ook bij aan een hogere drinkwaterkwaliteit en de toepassing verlengt de levensduur van kranen, leidingen en apparatuur.
 
Het NoCalc® systeem is een veilige manier van het behandelen van drinkwater en is in overeenstemming met de internationale normen voor drinkwater volgens de EC-standaard (EN 1208) en valt doordoor binnen de reglementen van de FAO/WHO. Het NoCalc® doseringstoestel is tevens voorzien van een internationaal goedgekeurde terugslagklep (o.a. KIWA keur).

 

Het NoCalc® doseringstoestel en het prefilter zijn eenvoudig in het leidingsysteem te installeren. Indien deze na de watermeter worden gemonteerd beschermt het systeem de gehele drinkwaterinstallatie. Het doseersysteem werkt met een patroon dat een gepatenteerd doseringsmechanisme heeft en gebruikt geen elektriciteit. De patroon heeft een lange levensduur van 35 m3, gemiddeld is per gezinslid slechts één patroon per jaar nodig. Een drijvend rood balletje geeft het niveau aan wanneer de patroon moet worden vervangen. Vervanging van de patroon is eenvoudig. Enkele minuten afsluiten van de waterleiding is voldoende. 

Impressie

 

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent