wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   pixel

Pixel by Boudewijn Roest

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ontwerper Boudewijn Roest heeft voor Marike een geheel nieuw concept ontwikkeld, waarmee hij door modules de klant een eigen fontein laat samenstellen.

Wastafel Pixel.

Ontwerper Boudewijn Roest heeft voor het design sanitair merk Marike® een geheel nieuw concept ontwikkeld, waarmee hij door modules de klant een eigen fontein laat samenstellen. Zie het als LEGO® in sanitair met miljoenen combinaties en variaties. Leverbaar in vele kleuren, maatvoeringen en segmenten. Buiten drie verschillende types wasbakjes in 5 maten biedt de Pixel een groot aantal segmenten aan o.a. een handdoekhouder, een toiletrolhouder (open of gesloten), een kraanplateau, een afvalbakje, een kleursegment en een opbergvakje (zowel open als gesloten mogelijk).

De eerste reacties van klanten zijn overweldigend. De talloze combinaties met kleuren maar vooral de geïntegreerde segmenten worden zeer gewaardeerd; ‘Ons eigen ontwerp is prachtig geworden, strak, stijlvol en bovendien enorm praktisch! Het is echt een geheel geworden en zelf bedacht. We hebben in de korte tijd dat wij de Pixel van Marike® nu hebben hangen in ons toilet, alleen maar positieve reacties ontvangen. Zelf vinden wij de volledig geïntegreerde gesloten toiletrolhouder fijn, deze is één geheel met de wastafel en het handdoekrekje op de kop van onze Pixel maakt het helemaal af. Het kleursegment wat wij hebben toegepast zorgt ervoor dat de wastafel goed match bij het marmer’

Interesse in de vele mogelijkheden van de Pixel van Marike®, neem snel een kijkje op onze website www.marike.com. Wilt u advies over het samenstellen van uw eigen Pixel of een prijsindicatie dan kunt u ons contacten per email info@marike.com of per telefoon +31 (0)70 385 95 80.

Meer informatie over de Pixel vind je op onze website: www.marike.com

Meer van : Mariposa International BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent