wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   nu-in-de-winkel-en-als-app-wonennl---badkamers

Nu in de winkel en als app: Wonen.nl - Badkamers

Wonen.nl - Badkamers gratis als app te downloaden en nu in de winkel!

Nu in de winkel en als app: Wonen.nl - Badkamers

Benieuwd naar de laatste badkamertrends? Wonen.nl - Badkamers vertelt je meer! Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store.

Stel je voor: je bent de hele dag druk in de weer geweest. Kinderen naar school brengen, naar het werk, daarna in de file aanschuiven, kinderen van school halen, eten koken, kinderen naar bed brengen. Wat is er lekkerder om na zo'n dag een momentje voor jezelf te pakken? Gelukkig heb je van je badkamer een heuse relaxruimte gemaakt! Genieten er van stoom, massagejets, water, kleuren, geuren en zelfs een filmpje!

Tegenwoordig gaat de badkamer namelijk steeds vaker door voor een heus kuuroord. Luxe stoomcabines, een regendouche met verschillende stralen of een bad met lichttherapie. En wat dacht je van een sauna in de badkamer? Dat is nog eens heerlijk bijkomen van de stress van alledag.

Want laten we eerlijk zijn: een nieuwe badkamer, daar droomt toch iedereen van? Wat dacht je van een badkamer met alle ingrediënten voor een echte wellnessruimte? Of heb je juist behoefte aan een praktische badkamer, met een ruime inloop- of doorloopdouche en een dubbele wastafel? Of je je bestaande badkamer nu gaat renoveren of je badkamer in je nieuwbouwwoning nog helemaal ingericht moet worden, Wonen.nl - Badkamers vertelt je precies wat er mogelijk is.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op badkamergebied. We hebben een flink aantal nieuwe, trendy producten voor je op een rijtje gezet. In combinatie met ons handige Stappenplan kom je steeds dichterbij de badkamer van je dromen. En: er is meer mogelijk dan je denkt, kijk zelf maar!

Schrijf je gelijk even in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je wekelijks je broodnodige wooninspiratie toe!

Meer informatie: www.wonen.nl/magazine 

Publicatiedatum: 19 april 2013

Door: Redactie Wonen.nl

Tags: wonen badkamers badkamer app tijdschrift magazine

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent