wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   nieuw-inbouwaccessoires-plan-integral-van-keuco

NIEUW: Inbouwaccessoires PLAN INTEGRAL van KEUCO

Architectonisch geïntegreerde module voor wastafel en toilet.

Architectonisch geïntegreerde module voor wastafel en toilet.

Met ongeveer 450 producten is de succesvolle serie PLAN van KEUCO het grootste constante inrichtingsconcept op de sanitairmarkt. Het assortiment wordt nu uitgebreid met de inbouwaccessoires PLAN INTEGRAL: daarmee wordt de veelzijdigheid voor de planning vergroot, met name voor projectmatige toepassingen zoals in hotels, kantoorgebouwen en administratieve gebouwen, maar ook voor particuliere toepassingen. Voor de hoge designkwaliteit werd PLAN INTEGRAL 2009 door een internationale, gerenommeerde jury van experten onderscheiden met de gegeerde 'red dot'.

 

Plat en even vlak als de muur past de nieuwe inbouwmodule terughoudend en onopvallend bij de vormgeving van de wastafel en het toilet. Vormgeving en functionaliteit versmelten met elkaar. PLAN INTEGRAL werd ontwikkeld in samenwerking met Büro Ingenhoven Architekten GmbH uit Düsseldorf. Andreas Lohmann, manager objectmanagement bij KEUCO, beschrijft het gezamenlijk bedachte concept als volgt: 'De accessoires van PLAN INTEGRAL zijn ontworpen voor wandinbouw. Dat heeft natuurlijk esthetische redenen, maar het biedt ook een hele reeks andere voordelen.'

In totaal combineren vijf modules de verschillende functies voor de verschillende wensen van de gebruiker voor wastafel en toilet: twee wc-modules en drie wastafelmodules. De wc-modules bestaan uit een toiletpapierhouder, een toiletborstelgarnituur en een reservepapiervak resp. uit een hygiënezakjes-houder en een afvalbak. Het assortiment voor de wastafel omvat een module met twee houders voor papieren doekjes, een module met één houder voor papieren doekjes en een module met een tissuedoos en een afvalbak. Voor een optimale, harmonische inrichting van de ruimte zijn de afmetingen van de modules aangepast aan de gangbare tegelgrootte van 15 cm. Dankzij de inbouwdiepte van 125 mm is PLAN INTEGRAL al in de planfase perfect in het interieur te integreren. Bovendien is PLAN INTEGRAL met alle gangbare voorwandinstallatiesystemen te combineren. Voor de hoogwaardige fronten van massief aluminium is een wit gelakt of een aluminium zilver gelakt oppervlak verkrijgbaar, beide met verchroomde randen.

Tags: wonen badkamer inbouwmodule keuco plan integral red dot onderscheiding onderscheiden wastafel toilet

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent