wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   luca-sanitair-le-giare-vrijstaande-wastafel

Luca Sanitair: Le Giare vrijstaande wastafel

Le Giare vrijstaande wastafel van Cielo Ceramica nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Le Giare vrijstaande wastafel van Cielo Ceramica nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Le Giare is met de hand vervaardigd en ontworpen door Claudio Silvestrin. Zijn ontwerpen zijn rond en ei-vormig, hierdoor zijn de wastafels, bidetten en toiletten in elke moderne badkamer te gebruiken.

 

De nieuwe Le Giare serie bevat vier verschillende wastafels. De unieke vrijstaande wastafel biedt de mogelijkheid om midden in de badkamer de wastafel te positioneren. De watertoevoer en waterafvoer worden daarbij aangesloten vanuit de vloer. Alle wastafels zijn leverbaar met en zonder overloop. De plug is geheel in stijl ook gemaakt van keramiek. Naast vier modellen is er een keuze uit drie verschillende kleuren. De traditionele glans witte kleur, maar ook een mat witte kleur en daarnaast zijn de wastafels leverbaar in antraciet keramiek.

Doordat het porselein wordt gegoten in mallen zijn er geen enkele naden en lijnen meer zichtbaar. Hierdoor is de ronde vormgeving nog mooier en strakker. Vanaf het zijaanzicht is vooral de ronde vormgeving nadrukkelijk aanwezig, vanaf het bovenaanzicht is de ei-vorm duidelijk te zien.

Complete serie
Naast de wastafels is er ook een bidet leverbaar, wand of staand model. De serie is zeer compleet met een toilet die zowel in wand model als staand model leverbaar is.

Vernieuwde website Luca Sanitair
Vanaf 1 juni heeft Luca Sanitair een totaal vernieuwde website. www.lucasanitair.com bevat veel meer productinformatie per merk, tot op productniveau. Van elk artikel is naast een sfeerfoto ook de technische tekening beschikbaar. Daarnaast is door het invoeren van een zoekterm mogelijk om bijvoorbeeld alle wastafels direct inzichtelijk te krijgen. Kortom, duidelijk, overzichtelijk en zeer uitgebreid.

Publicatiedatum: 6 juni 2012

Meer informatie: www.lucasanitair.com

 

 

Tags: wonen badkamer wastafel le giare luca sanitair

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent