wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   hansa-individual---minacor-wastafels

Hansa Individual - Minacor wastafels

Wastafel en kraan als sculpturale eenheid.

Wastafel en kraan als sculpturale eenheid.

In het kader van de Hansa Innovation Circle doet Hansa sinds 2007 - samen met de designers van NOA Design - studie naar de badkamer van de toekomst. Dit resulteert in nieuwe productoplossingen. In de exclusieve, moderne badkamer zijn badkamerproducten in toenemende mate een geïntegreerd onderdeel van de architectuur. Zo kan de kraan zich bijvoorbeeld los staan van het keramiek en een deel van de wand worden of met de wastafel versmelten. Met Hansa Individual introduceert Hansa bijzondere wastafeloplossingen, waarin wastafel en kraan als een sculpturale eenheid met elkaar versmelten.

 

De wastafels in de badkamer van de toekomst zijn in hoge mate architectuurgericht. Ze zijn gemaakt van nieuwe materialen en laten ruimte voor nieuwe gebruiksconcepten. Royale aflegruimte, strakke vormen en de integratie van nieuwe functies zijn kenmerkend. Als resultaten van Innovation Circle brengt Hansa in 2009 verrassende oplossingen die niet alleen gericht zijn op de kraan zelf, maar die verdergaande oplossingen voor de badkamer vertegenwoordigen. Met Hansa Edition biedt Hansa een wastafelassortiment die qua vormgeving exact zijn afgestemd op de wastafelmengkranen HANSALATRAVA, HANSACANYON, HANSAMURANO en HANSADESIGNO. Deze wastafels zijn gemaakt van de hoogwaardige, minerale kunststof Minacor en worden vanaf mei 2009 op de markt gezet.

Publicatiedatum: 12 mei 2009

Tags: wonen badkamer Hansa Edition Minacor wastafels Innovation Circle NOA Design keramiek architectuurgericht hansalatrava hansacabyon hansamurano hansadesigno sculptuur wastafelassortiment

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent