wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   be-there-and-enjoy

Be there and enjoy!

Boudewijn Roest: Als ontwerper maak ik wereld om me heen graag een beetje mooier.

Boudewijn Roest: Als ontwerper maak ik wereld om me heen graag een beetje mooier.

De professionele en gedreven ontwerper Boudewijn Roest voegde de daad bij het woord. Hij zette de gewaagde stap om al zijn spaargeld te investeren in zijn droom. Na twee jaar ontwerpen en ontwikkelen, lanceerde hij in april 2011 zijn designmerk Botinger & Roi gespecialiseerd in sanitair bestaande uit zes collecties. Puur, organisch en sereen.

Loft 

Zijn Loft is een unieke organische wastafel die zeer geschikt is voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. De vormgeving van deze unieke wastafel is nog nooit geëvenaard. Niet alleen Loft maar ook andere wastafels kunnen met – divers kleurgebruik en materiaal – naar ieders wens worden samengesteld. Vele elementen zijn te customizen zodat de producten uniek worden. Elegance is hierbij het sleutelwoord.

Botinger & Roi leeft en denkt mee met het leven van de gebruiker. In de mooiste en meest persoonlijke vorm. De sanitaire ruimten bij Botinger & Roi worden namelijk vanuit een ander perspectief bekeken. De badkamer moet een verlengstuk van alle andere leefruimten binnen huis worden waarin alles mogelijk is. Roest laat met zijn ontwerpen (en eigen manier van kijken) zien hoe dit mogelijk is. Een optimale beleving pur sang.

Collecties
In twee jaar tijd zette Roest een designmerk neer bestaande uit producten van zes collecties passend bij verschillende sferen. De 30’s collectie combineert vlekkeloos de retro vintage design met de nieuwe kijk van Botinger & Roi. Nostalgie is hier terug te vinden maar in een modern jasje met alle conform van deze tijd! De Purity collectie is ontworpen vanuit puurheid, schoonheid en klasse! De SQ collectie is een stoere, extreme maar vooral energierijke collectie speciaal ontworpen voor mensen die graag boven de rest uitspringen en hun leven op hun eigen manier invullen! Extreme engineering en nieuwe materialen heeft binnen deze collectie geleid tot bijzondere,nooit eerder gebruikte vormen.

Publicatiedatum: 30 september 2011

Meer informatie: www.botinger-roi.com of mail naar info@botinger-roi.com

Tags: wonen badkamer botinger roi wastafel purity boudewijn roest

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent