wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   badmeubel---wastafel-345

Badmeubel - wastafel 345

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wastafel en meubel volgens persoonlijke denkbeelden door ruimtelijke architectuur en comfort gecombineerd. De lichtlijst en het planchet aan de spiegel kunnen zijdelings worden verplaatst. Sphinx 345 nodigt u uit tot een creatief spel met verschillende niveaus.

Sphinx 345

Van de klassieke dubbele wastafel met onderbouw via wandcloset en wandbidet tot de baden - de badkamerserie Sphinx 345 kan uiterst variabel gecombineerd worden.

Wastafel en meubel volgens persoonlijke denkbeelden door ruimtelijke architectuur en comfort gecombineerd. De lichtlijst en het planchet aan de spiegel kunnen zijdelings worden verplaatst. Sphinx 345 nodigt u uit tot een creatief spel met verschillende niveaus. Grafisch exacte contouren, organisch vloeiende vormen voor moderne, architectonische badkameroplossingen.

Met omvangrijke aanbod aan wastafels omvat ook asymmetrische vormen. De bijzonderheid: een uitsparing in het keramiek, uitgerust met een decoratieve schaal.

Innovatief en modern - elegant. Aanvullende comfortabele extra's van de wastafelonderbouwkasten - royale gedempte en zelfsluitende schuifladen.

Ook de fonteinonderbouw met deur is in drie kleuren verkrijgbaar: wit hoogglans, platina grijs hoogglans en bourgogne rood hoogglans. Voor compacte, moderne gastentoiletten. De hoekfontein biedt een ruimtebesparende oplossing voor het toilet.

Zich goed voelen met alles, dat daarbij hoort. Van de klassieke dubbele wastafel met onderbouw via wandcloset en wandbidet tot de baden - de badkamerserie Sphinx 345 kan uiterst variabel gecombineerd worden. Optioneel om ontspannen te baden: het nekkussen. Eveneens in comfortabele weelde: de wastafels Sphinx 345 van 120 cm met en zonder kraangaten. En een op de vloer staande lage kast, die bovendien nieuwe mogelijkheden van ruimtelijke enscenering opent.

Met Sphinx 345 nieuwe grenzen ontdekken - voor persoonlijke accenten en innovatief interieurontwerp. Buitengewone inrichtingsmogelijkheden, zoals de nieuwe verbinding van hoge spiegelkast en staande lage kast. Voor meer individualiteit.

Zet de tijd even stil. Vergeet de wereld om je heen. Stap uit de drukte van de dag in de rust die je zelf cre�ert. Spoel de spanning van je af. Duik onder in jezelf en vind je balans terug. Geniet intens van het water om nieuwe energie op te doen en je gedachten de vrije loop te laten. Dat verdien je, elke dag. Cre�er die vitaliserende rust in je eigen domein.

Meer van : B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent