wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  verwarming  /   vola-handdoekwarmer-t39

VOLA Handdoekwarmer T39

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

VOLA behoort tot de generatie design iconen van hetgeen internationaal bekend staat als “The Golden Age of Danish Design”. De eerste VOLA kranen zijn in 1968 ontworpen door de Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen. VOLA staat bekend als een tijdloze klassieker met als motto: “celebrating continuity and celebrating change”.

In de zestiger jaren heeft Arne Jacobsen zich ingespannen de destijds heersende “esthetische chaos” in de badkamers op te schonen. In die dagen was de badkamer louter een gebruiksruimte, doorgaans kil verlicht, fantasieloos betegeld en voorzien van een samenraapsel van verschillende merken kranen en accessoires.
Arne Jacobsen was een van de allereersten die design in de badkamer heeft geïntroduceerd. VOLA heeft en volgende stap gedaan op de ingeslagen weg en gaat door met het uitbreiden van haar internationale reputatie als het om vormgeving gaat.

In plaats van de doorsnee handdoekwarmer, die sterk lijkt op een radiator, introduceert VOLA de T39, een modulair inbouwsysteem van handdoekstangen. Modulair omdat het aantal stangen kan worden afgestemd op de individuele wens en smaak van de gebruiker.

In lijn met de alom bekende stijl van VOLA wordt de handdoekwarmer als inbouwsysteem uitgevoerd; alle technische delen worden daarbij weggewerkt in de wand. Dit concept biedt de maximale vrijheid voor de juiste ontwerpoplossing, in zowel de separate badkamer als in de open badruimte die grenst aan de slaapkamer.

Elke inbouwunit wordt gefabriceerd conform de wens van de klant, om vervolgens op korte termijn te worden afgeleverd bij de VOLA dealer of groothandel. Wederom neemt VOLA het voortouw waar het gaat om geïntegreerde vormgeving, efficiënte productiemethoden en logistiek.

De VOLA handdoekwarmer T39 is ontworpen door Aarhus Arkitekterne A/S en is leverbaar in twee varianten:

T39W: aan te sluiten op het centrale verwarmingssysteem

T39EL: aan te sluiten op het lichtnet.avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent