wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   sphinx-rimfree-closets

Sphinx Rimfree® closets

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De nieuwe standaard voor toiletten: Rimfree® closets van Sphinx zonder spoelrand.

Sphinx Rimfree® closets zonder spoelrand

Sphinx Rimfree® is dé nieuwe standaard voor het toilet: mooi, comfortabel en hygiënisch. Omdat dit closet geen spoelrand heeft, is het veel eenvoudiger schoon te maken. In no time heb je een fris toilet. Haal nu een Sphinx Rimfree® in huis en begin direct met tijd besparen. Ontdek de voordelen en de verscheidenheid van de Rimfree® closets van Sphinx. De innovatieve technologie van closets zonder spoelrand stelt de norm op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak, zowel voor de badkamer of toiletruimte. Want zonder spoelrand zijn er geen verborgen ruimtes waar zich vuil kan afzetten en ophopen. De binnenkant van het closet is gemakkelijk stralend schoon te houden. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook water en schoonmaakmiddel - goed voor het milieu dus.

Optimale watergeleiding

De Rimfree® spoeltechniek voldoet aan de hoogste eisen qua vorm en functie. Het doorslaggevende voordeel is gelegen in de constructie: dankzij de toegepaste innovatieve technologie zijn er geen holle ruimtes waarin zich vuil kan afzetten en ophopen. Een gepatenteerde spoelwaterverdeler verspreidt het water symmetrisch in de kom en garandeert een onberispelijk spoelgedrag. Zo voldoen Rimfree® closets moeiteloos aan de hoogste kwaliteitseisen.

Spoelrandloos en goed toegankelijk, slimme combinatie

Zonder problemen van de rolstoel op het toilet kunnen gaan zitten. Zelfstandig en onafhankelijk blijven. En de perfecte spoelrandloze toilethygiëne verbinden met modern en aansprekend design. Met het Rimfree® verlengde wandcloset Sphinx 300 Comfort heeft Sphinx een closet ontwikkeld dat tegemoet komt aan de hoge eisen voor vrije toegankelijkheid in badkamers, heel eenvoudig te reinigen is en harmonisch in de ruimte opgaat.

Sphinx Rimfree in beeld

Meer van : B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent