wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   verborgen-onzichtbare-urinoirsturing

Verborgen ‘onzichtbare’ urinoirsturing

Geberit introduceert een geheel nieuwe, onzichtbare urinoirsturing, waarbij echt alle techniek achter de wand verborgen zit. Dit systeem is discreter vormgegeven en tegelijkertijd uitermate bestand tegen vandalisme.

Geberit introduceert een geheel nieuwe, onzichtbare urinoirsturing, waarbij echt alle techniek achter de wand verborgen zit. Dit systeem is discreter vormgegeven en tegelijkertijd uitermate bestand tegen vandalisme.

Bij dit urinoirelement is namelijk helemaal geen zichtbare bediening aanwezig. Het systeem functioneert door een sensor in de sifon. Deze sensor detecteert temperatuursverschillen en stroming in de sifon en geeft vervolgens de elektronica in de sturing het signaal om te spoelen. Dit is niet alleen heel hygiënisch, maar met name vandaalbestendig.

Eenvoudig overteplaatsen

De sensor kan eenvoudig worden overgeplaatst als de sifon wordt vervangen. Samen met de kunststof behuizing, die beschermt tegen corrosie, garandeert dit lage onderhoudskosten. Door de flexibele instelmogelijkheden van het urinoirelement kan het verborgen stuursysteem bij de meeste urinoirs worden gebruikt. Overlopen van het urinoir wordt voorkomen door een speciale beschermfunctie.

De Geberit Groep is Europees markleider en wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie met een omzet van 2,5 miljard Zwitserse Franken en circa 5.700 medewerkers in 40 landen wereldwijd.

Publicatiedatum: 28 april 2009

Tags: wonen toilet badkamer urinoirsturing Geberit wc sifon kunststof behuizing verbouwen en renoveren doe-het-zelf

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent