wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   ultiem-vakmanschap-van-en-voor-kieskeurige-perfectionisten-handgemaakte-toiletzitting-van-exclusief-hout

Ultiem vakmanschap van en voor kieskeurige perfectionisten. Handgemaakte toiletzitting van exclusief hout

Voor wie geen enkel compromis wil sluiten wanneer het gaat om exclusiviteit en vakmanschap, maken de ambachtslieden van de Deense fabrikant Pressalit de toiletzitting Opalion.

Voor wie geen enkel compromis wil sluiten wanneer het gaat om exclusiviteit en vakmanschap, maken de ambachtslieden van de Deense fabrikant Pressalit de toiletzitting Opalion. presstige-pressroom.eu

Opalion is een staaltje ambachtelijk vakmanschap in houtbewerking. Elke zitting is uniek en aan zelfs de kleinste details is urenlang tijd besteed voor een perfecte afwerking. Daarmee is Opalion met recht een ambachtelijk kunstwerk van en voor kieskeurige perfectionisten. Even bijzonder als de edelsteen waarnaar hij vernoemd is.

Hout op z'n mooist

Met Opalion bereikt Pressalit een nieuwe mijlpaal in kwaliteit, design en vakmanschap. Het hout waarvan de zitting gemaakt wordt, is met zorg geselecteerd op structuur, tekening en kleur. Daardoor heeft elke Opalion-zitting een unieke uitstraling. Bovendien wordt het hout met precisie en geduld bewerkt, voor een satijnglad resultaat. De zitting is verkrijgbaar in de houtsoorten walnoot, kersen en eiken.

Design en techniek

Het design van Opalion is elegant en stijlvol met vloeiend afgeronde kanten. Bijzonder is het 'wrap-over'-effect; aan de achterzijde omhult het deksel de zitting voor een harmonisch totaalbeeld. Met Opalion biedt Pressalit voor het eerst een houten zitting met soft close en lift-off, zodat ambachtelijke kwaliteit en moderne functionaliteit hand in hand gaan. Soft close is een dempingtechniek waardoor de zitting vertraagd en fluisterstil sluit. Dankzij lift-off is de zitting in zijn geheel eenvoudig van de toiletpot te verwijderen voor optimaal schoonmaakgemak.

De zitting Opalion is met recht de meest compromisloze zitting uit de rijke geschiedenis van Pressalit. Een klasse apart voor liefhebbers van exclusief vakmanschap en klasse. De adviesprijs van Opalion is 2.985 euro (incl. BTW).

Meer informatie: www.pressalit.com.

Publicatiedatum; 29 juni 2009

Tags: wonen badkamer badkamers toilet wc toiletbril wc-bril Pressalit Wijnbeek Sanitair Opalion handgemaakte toiletzitting hout

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent