wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   tece-reinigingstablet-toilet-netjes-weggewerkt

TECE: reinigingstablet toilet netjes weggewerkt

Sanitairfabrikant TECE heeft een systeem bedacht om via de wc-bedieningsplaat een reinigingstablet in het spoelreservoir te plaatsen.

  • Fotocollectie

Een plastic toiletblokjeshouder in uw toilet is niet altijd even fris om te zien. Daar heeft sanitairfabrikant TECE iets slims voor bedacht, nl. de mogelijkheid om via de wc-bedieningsplaat een reinigingstablet in het spoelreservoir te plaatsen. Hiervoor dient in het huis van de wc-bedieningsplaat een inworpschacht geïnstalleerd te worden. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelwater en dat zorgt voor meer hygiëne, een frisse geur, minder vuilaanslag en een aantrekkelijke kleur. Lelijke toiletblokjeshouders zijn niet meer nodig, evenals eventuele luchtverfrissers.

Voor het inwerpen kan de voorzijde van de wc-bedieningsplaat eenvoudig met de hand (zonder gereedschap) worden losgenomen. De inworpschacht is voorzien van een rode deksel, die trekt u naar voren en vervolgens plaatst u het tablet er in. U duwt de deksel dicht en plaatst de bedieningsplaat weer terug.

De inworpschacht is geschikt voor alle merken reinigingstabletten, mits er geen chloor en oxiderende bestanddelen in zitten. De schacht is toepasbaar op TECElux en alle standaard TECE inbouwreservoirs, die i.c.m. TECE bedieningsplaten worden toegepast. Bij nieuwbouw kan de inworpschacht direct worden meegeleverd. Bij bestaande situaties kan de inworpschacht eenvoudig worden geïnstalleerd met behoud van het aanwezige inbouwreservoir en de wc-bedieningsplaat. Daarnaast is de inworpschacht de ideale oplossing voor de nieuwe randloze toiletten die sinds enige jaren op de markt zijn.

Meer informatie: www.tece.nl

Publicatiedatum: 16 september 2014

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: TECE reinigingstablet toilet wc-bedieningsplaat

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent