wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   tece-hygienische-wc-bedieningsplaat-van-echt-glas

TECE: hygiënische wc-bedieningsplaat van echt glas

TECE zet trend met hygiënische wc-bedieningsplaat van echt glas.

  • Fotocollectie

WC-bedieningsplaten zijn er in allerlei vormen en materialen. De Duitse fabrikant TECE zet de trend met een strakke wc-bedieningsplaat van echt glas, voorzien van de futuristische en unieke sen-Touch.

De sen-Touch is een optische wijze van spoelen en is de meest geavanceerde en hygiënische wijze van spoelactivering. Een ingebouwde sensor herkent wanneer een persoon in de buurt van het toilet komt, pas dan lichten de contouren van de “bedieningstoetsen” op (ook ideaal voor nachtoriëntatie). Dan kunt u kiezen voor een kleine of grote spoeling door een lichte aanraking of nog beter: een heel hygiënische bijna aanraking.

De glanzende glasplaat van de wc-bedieningsplaat TECElux Mini heeft geen naden waarin zich bacteriën kunnen nestelen. Omdat de bediening aanraakvrij kan geschieden, is schoonmaken nauwelijks nodig. Mocht u dit toch nodig vinden dan gaat dit heel eenvoudig met een schone doek.

Uniek: ook vlak in te bouwen

De glasplaat heeft een diepte van slechts 8 mm. Indien gewenst kan deze volledig vlak worden ingebouwd, zodat deze visueel volledig is geïntegreerd in de wand.
De bedieningsplaat kan probleemloos op alle TECE inbouwreservoirs worden toegepast en is leverbaar in het wit en zwart. Optioneel is deze te leveren met een inworpschacht voor reinigingstabletten, die zorgen voor meer hygiëne en fris ogend water.

Bespaart 50 % water

De kleine spoeling is altijd 3 liter, de volspoeling is door de installateur op de spoelklok instelbaar op 4,5/6/7,5 of 9 liter. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard.

Tags: TECE hygiënische wc-bedieningsplaat echt glas hygiëne toilet bedieningsplaat

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent